dijous, 23 d’agost del 2012

Josep Maria, Elvira, Carme... SEGUIREM! Paraules per la pau, in memoriam


Benvolgudes i benvolguts...

Aquest primer diumenge de mes tornem a convocar el Paraules per la Pau, com hem fet des de fa més d'onze anys de forma ininterrompuda, malgrat faci fred, neu, pluja o calor. Però aquest mes de setembre serà un Paraules per la Pau molt diferent: aquest estiu ens han deixat tres persones que signifiquen molt per a la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, persones que han dedicat el seu temps i esforç a la cerca d'un món millor, més just i més equitatiu, un món sense exèrcits ni opressió. Tres persones que han donat part del seu temps per fer present aquesta realitat, i estendre-la a totes aquelles persones que volguessin escoltar. I a les que no, també. El Josep Maria, l'Elvira i la Carme no van callar mai, cadascú amb el seu estil, però tots tres amb respecte i fermesa, van dir per activa i de forma ben clara que volem un món just i solidari, sense exèrcits ni guerres, on els conflictes es resolguin d’una altra manera, i que no volem vaixells de guerra atracant al port de Tarragona. Tres persones que van treballar per dir no a les guerres des de la seva ciutat, que van actuar localment i des del dia a dia per aturar aquesta ignomínia mundial.

Volem compartir el seu record i el dolor que ens ha deixat la seva marxa, així com encoratjar-nos entre totes a mantenir ben viu el seu pas per aquest món que van ajudar a transformar, i que encara necessita molta més empenta. Sense elles, però amb tot allò que ens van ensenyar i van compartir amb totes nosaltres.

Per això, aquest Paraules per la Pau serà un acte molt especial, on explicitarem la nostra estima i memòria al Josep Maria Yago, l'Elvira Mèlich i la Carme Pujol, i on ens agradaria comptar amb la vostra presència per reconèixer aquesta estima i manifestar les ganes que tenim de continuar amb la tasca que van desenvolupar durant tants anys.
A l’acte, a més de lectures i cançons, hi haurà un torn obert de paraules perquè intervingui tothom que ho desitgi.
Per acabar l’acte, compartirem un dinar popular, com no? a la plaça de la Font, a les terrasses del bar Quim i del restaurant Wan de Fu. Us agraïm que ompliu el següent formulari per poder preveure quant d’arròs o fideus hem de posar a la cassola.
Us hi esperem!
Us agrairíem que ens diguéssiu alguna cosa abans de divendres 31 d'agost.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada