dimarts, 12 de maig del 2015

Vols fer Objecció Fiscal? A la Coordinadora et donem un cop de mà

Amb la campanya de declaració de la renda 2014, les objectores i objectors fiscals a la despesa militar iniciem un any més la crida a l'Objecció Fiscal, un acte de desobediència civil que denuncia la quantitat ingent de recursos que es destinen al manteniment de l'exèrcit i l'estructura militar.

La despesa militar de l'Estat espanyol, calculada a partir de les partides directament relacionades amb el Ministeri de Defensa i les Forces Armades, va ser de 16.883,79 milions d'euros el 2014, l'equivalent al 3,9% del pressupost estatal total. Podeu consultar els detalls d'aquesta informació a la pàgina web del Centre Delàs.

L'objecció de consciència a les despeses militars o Objecció Fiscal és la negació a col·laborar amb el manteniment de l'exèrcit; és una altra forma de manifestar el rebuig a les guerres i a les estructures de poder que les perpetuen. Tècnicament, consisteix a, en el moment de fer la declaració, separar la part de l'impost que correspondria a la despesa militar, i desviar-la cap a un projecte social i solidari.

Si vols fer objecció fiscal a la despesa militar en la teva declaració de la renda, des de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau et donem un cop de mà. Podràs fer-ho cada dilluns, a partir del dia 18 de maig, entre les 19 i 20 h.

Per a això, cal que ens informis escrivint al correu-e: tarragonapau@gmail.com i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

DESARMA ELS TEUS IMPOSTOS: FES OBJECCIÓ FISCAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada